• Hem
  • Välkommen till ...
Blogg

Välkommen till ett nytt verksamhetsår, Kamrater!

20140827-9671I torsdags hade Vänsterpartiet Lidköping sitt årsmöte och jag vill rikta ett stort tack till er som dök upp. Under kvällen gick vi bland annat igenom årsberättelsen för 2014 och verksamhetsplanen för året vi nu gått in i. Claes-Göran Borg blev avtackad för sin tid som ordförande och vi valde en ny styrelse till föreningen.

I torsdags hade Vänsterpartiet Lidköping sitt årsmöte och jag vill rikta ett stort tack till er som dök upp. Under kvällen gick vi bland annat igenom årsberättelsen för 2014 och verksamhetsplanen för året vi nu gått in i. Claes-Göran Borg blev avtackad för sin tid som ordförande och vi valde en ny styrelse till föreningen.

Vi i nya styrelsen ser fram emot ett år med fokus på politiska utbildningar, diskussioner, och arbete. Det är nu vi formar vår politik!

Vi kommer diskutera socialism, feminism, antirasism, klimat, landsbygd, och mycket annat. Vi ska prata om vår politik på den internationella arenan, den nationella och vad vi kan göra för att påverka här i vår kommun. Vi kommer fortsätta med Röda lördagar på torget under sommaren, där vi får chansen att nå ut med vår politik till invånarna. Vi kommer att demonstrera på första maj, och vi kommer delta i aktiviteter med vårt distrikt – Vänsterpartiet Skaraborg.

Det kommer att bli ett händelserikt år, och vi ser fram emot att träffa er gamla och nya medlemmar på våra möten och aktiviteter!

Upp till kamp!

/Mattias Pettersson
Nyvald ordförande i Vänsterpartiet Lidköping

Kopiera länk