• Hem
  • Medlemsmöte tis...
Nyhet

Medlemsmöte tisdag den 27:e januari

Mötet börjar kl. 19:00 och beräknas vara slut senast 21.00

Information om december-överenskommelsen

JonasSjöstedtVänsterpartiets verkställande utskott uppmanade innan jul alla partiföreningar att kalla till ett medlemsmöte på kvällen tisdagen den 27 januari. Tanken var att mötet skulle vara ett bra tillfälle för partiföreningens medlemmar att diskutera och lägga upp riktlinjerna för den kommande valrörelsen inför extravalet. Nu blev ju extravalet inställt, men kallelsen till möte den 27 januari kvarstår.

Vänsterpartiets verkställande utskott uppmanade innan jul alla partiföreningar att kalla till ett medlemsmöte på kvällen tisdagen den 27 januari. Tanken var att mötet skulle vara ett bra tillfälle för partiföreningens medlemmar att diskutera och lägga upp riktlinjerna för den kommande valrörelsen inför extravalet. Nu blev ju extravalet inställt, men kallelsen till möte den 27 januari kvarstår.

Vänsterpartiet i Lidköping inbjuder till möte med ett web-sänt tal av Jonas Sjöstedt som sänds kl 19.30. Det kommer att vara ett tal direkt riktat till Vänsterpartiets medlemmar med information om vad decemberöverenskommelsen innebär för Vänsterpartiet samt tankar och strategier inför den kommande mandatperioden.

På medlemsmötet kommer vi också utse 9 ombud och 4 ersättare till Vänsterpartiets Skaraborgs årskonferens, lördag den 28/2 i Töreboda.

Plats: Vänsterpartiets lokal, Götgatan 10 i Lidköping.

Vi inleder mötet med fika.

Styrelsen träffas kl. 18.45 för förberedelser inför mötet

Styrelsen vill också informera om att Vänsterpartiet Lidköpings årsmöte är torsdagen den 26/3.

Kopiera länk